Mijn levensloop met sporten (2/2)

Vandaag deel 2 over welke sporten ik heb gedaan voordat ik begon met hardlopen, ik wist niet dat ik zoveel sporten heb gedaan.

Dansschoen

Ik begon te dansen in Houten, bij Stardance, ik heb twee showsgedanst, ik vond het dansen echt heel leuk, heb zelfs stage gelopen bij Stardance en wilde verder met dansen, helaas zorgde mijn stagebegeleider voor de keiharde realiteit, ik was niet goed genoeg en had er geen figuur voor, mijn stagebegeleider was ook mijn trainster. Daarnaast stopte na 4 jaar al mijn vrienden met dansen en had ik er geen zin meer in. Ik stopte

Toen heb ik een tijdje rust  gehad, ging af en toe zwemmen maar verder niet veel, tenslotte was ik harstikke druk met mijn zaterdagbaantje en dergelijke.

Korfba;

Tegenover de dansschool zat een korfbalveld. Ik reed de altijd wel langs en opgegeven moment ben ik overgehaald om een training mee te doen, korfbal begon weer te perikelen. Ik deed een training mee en vond het weer leuk.

Je begon bij de recreanten (als ouder) daar kreeg je basis geleerd, deze had ik vrij vlot onder de knie en na een half jaartje stroomde ik door en ging ik wedstrijden spelen bij het laagste team, ondanks dat we het laagste team waren waren we wel het leukste team, tenminste toen. Na een aantal jaar korfbal stopte ik daar ook mee. Ik was geblesseerd na een lange lange  periode mocht ik weer korfballen, maar zo vel en zo een kreng op het veld, ik was bang geworden, dus al snel besloot ik te stoppen met korfbal.

Na het korfbal ben ik ruim een jaar gestopt met sporten, ik had er geen zin meer in, maar omdat ik niet goed in mijn vel zat ging ik hardlopen.

Nu loop ik dus ruim ander halfjaar hard. Het is voor het eerst dat ik een sport echt helemaal alleen doe en ik vind het heerlijk, lekker lopen en je hoofd leeg maken! Heerlijk!

Wat voor sporten heb jij gedaan?

 

XoXo

1 thought on “Mijn levensloop met sporten (2/2)

  1. Maaike

    Leuk om te lezen wat jij allemaal hebt gedaan! Ik dans nu ook, deed op de basisschool mee aan korfbal en loop nu hard. Vind het ook heel fijn om af te wisselen tussen alleen en juist samen sporten! Vind het wel een beetje lullig en hard hoor van je stagebegeleidster, iedereen kan dansen of lerares er in worden, is het zo’n strenge dansschool? In ieder geval heb je nu je eigen sport gevonden 😀

    Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.