Amiset 2B detox

IMG_2634

Soms, heel soms heeft mijn lichaam een reboost nodig. Bijkomen van ongezond eten of een aanval van irritatie en roodheid op mijn huid. Ik heb al veel middelen geprobeerd en deze keer doe ik dat met Amiset 2B Detox. Vandaag mijn ervaringen!

IMG_2635

Ik vond het flesje erg klein toen ik het voor het eerst zag! Maar al snel werd mij een hoop duidelijk. Dit is een geconcentreerd mengsel van kruiden en vitamines B. Je mengt een tot twee dopjes 2B Detox met water en je drinkt het na je ontbijt of voor het slapen.

IMG_2637

Ik besloot de 2B Detox te gebruiken na mijn ontbijt. De eerste dag dat ik het flesje opende dacht ik: wat een zoete geur! Ik houd absoluut niet van zoete geuren in de ochtend. De eerste ochtend moest ik erg wennen aan de smaak, het is niet vies, maar de smaak is anders. Ik vond het wel lekker.

Of ik verschil merk? Mijn opgeblazen gevoel is weg, mijn ‘opgezwollen’ buik is minder geworden en qua gewicht merk ik weinig verschil. Mijn huid is er een stuk rustiger door geworden!

In een flesje zit genoeg voor ongeveer een maand. Voor een flesje 2B Detox betaal je EUR 6.99. De prijs vind ik meevallen omdat ik zeer tevreden ben! Je kunt 2B Detox kopen via Vitamins.

Kortom: voor een goede reboost is dit een krachtig goedje!

Ben jij bekend met Amiset 2B detox?

XoXo

 

 

Deze review bevat producten die door een bedrijf of merk zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer

 

4 thoughts on “Amiset 2B detox

    1. Linda Bericht auteur

      Ja, ik had minder zichtbare acne en als ik in de ochtend wakker werd had ik altijd een vlekkerige huid, dat is nu weg en weggebleven.

      Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.