Amiset Hard Body

hardbodyvanille_8715799308429 (2)

Om te zorgen dat mijn spieren na het sporten wat sneller herstellen gebruik ik meestal een eiwitshake, ook wel proteïne shake genoemd. Naast dat het goed is voor je spieren vind ik het verfrissend en lekker. Vandaag review ik voor jullie Hard Body van Amiset.

Wat is proteïne eigenlijk? Proteïne is niet meer dan eiwitten. Eiwitten zorgen voor spierherstel (ik kan een heel technisch verhaal gaan ophangen maar dit is het kort samengevat). Tijdens het sporten krijg je kleine scheurtjes in je spieren, niet ernstig hoor, de eiwitten zorgen voor spierherstel.
Eiwitten krijg je normaal gesproken binnen door middel van: rood vlees, kip, vis, eieren, sojabonen, pitten en noten. Als je normaal eet krijg je al je eiwitten binnen maar als je intensief sport mag je lichaam wel extra eiwitten. Ik doe dat in de vorm van een proteïne shake: Hard Body van Amiset.

Hard Body kan je bestellen bij Vitamins en 1 pot kost EUR 12,99. Dan heb je 300 gram om te shaken. Er zijn drie verschillende smaken: aardbei, vanille en banaan. Ik heb de vanille thuis gekregen om te testen.

2014-03-02 11.18.17

Op de verpakking staat dat je 300 ml magere melk moet mengen met 1-2 lepels hardbody, dit kan in de blender of in een shakebeker.
Ik gebruikte mijn shakebeker (van Etos) en halfvolle melk (vind ik persoonlijk lekkerder van smaak), en meng dat met 1 flinke lepel Hard Body, shaken maar!!!

De shake komt romig uit de beker, heerlijk dan ligt die niet zo zwaar op de maag. Ik hou niet zo van “blokken” shakes. De smaak is heerlijk, de vanille smaak overheerst niet en er hangt ook geen “chemische” vanille lucht aan.

2014-03-09 12.42.29

Nu natuurlijk de vraag werkt het? Ik weet niet of het echt werkt, maar ik merk wel dat mijn kuiten wat “rustiger” zijn de dag na een training. Toen ik de shakes nog niet dronk dan had ik onrustige kuiten de volgende dag. Ik bedoel dan dat mijn kuiten een soort van tintelen, het is lastig te omschrijven, maar als je vaak hardloopt dan weet je wat ik bedoel.

Sinds ik de shakes drink is dat een stuk minder, ze zijn niet meer onrustig. Dat vind ik heel prettig, mijn benen voelen meer uitgerust maar zijn toch getraind.

De shakes werken voor mij prima en ik voel mij er ontzettend goed bij, jullie begrijpen ik bestel nog wel een setje als mijn pot op is!

Zijn jullie bekend met proteïneshakes? En drink je deze dan ook?

Let me know!

XoXo

 

 

 

 

Deze review bevat producten die door een bedrijf of merk zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.