Book: Runner’s World Start to Run

IMAG0301

Ik ben gek op tijdschriften waar je iets van opsteek, zo lees ik graag de Runner’s World en the Womens Health. Gelukkig brengt de Runner’s World regelmatig specials uit. En dit keer brachten ze een Start to Run gids uit.

Twee keer per jaar brengt Runner’s World een Start to Run gids uit (voorjaar en najaar) inmiddels heb ik 5 gidsen, ik blijf ze kopen, niet omdat het alleen voor beginnende hardlopers is, maar ook voor mensen die al wat langer rennen. Kijk, aan de loopschema’s heb je als beginner echt wel wat, maar als je al wat langer rent, heb je er wat minder aan, maar de opbouw van de loopschema’s zijn heel goed om in je verdere looptraining te verwerken.

Daarnaast zitten er inspirerende verhalen in over hardlopers en dan bedoel ik niet simpele verhalen maar echt goede verhalen waar je wat aan hebt.
De ontelbare tips die ik regelmatig tijdens mijn hardlopen toepas zijn ook heel erg fijn.

Daarnaast vindt je er de leukste hardloopwedstrijden (een wedstrijd door Disney World), en een snelle warming-up! Bomvol leuke informatie!

Het tijdschrift kost EUR 4,95 wat ik voor een leerzaam tijdschrift, je kan het tijdschrift bestellen via de Runnersweb, ben je abonnee van de Runner’s World, dan krijg je via de website een korting!

Ben jij al loopklaar? Let me know!!
XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.