Combine my Nike Flyknits to the Office

Helaas mag ik mijn lieftallige Nike Flyknits niet meer aan tijdens het hardlopen. Maar gelukkig kan ik ze nog wel normaal aan.  Omdat ik op kantoor werk laat ik vandaag zien hoe ik mijn Flyknits combineer op het werk.

Flyknit

 

Ik hou van simpel, geen roesjes of wat dan ook, vaak heb ik een spijkerbroek (zwart in dit geval) of een letherlook legging. aan, daarboven heb ik een wat langere shirt aan, als het koud is dan heb ik lange mouwen, is het wat minder koud dan trek ik een t-shirt of een singlet aan, Om het toch wat kleur te geven heb ik een colbertje aan, deze op de foto heb ik ook en komt van Only. De kraag en de details bij de schouders zijn van nepleer, de mouwen van stof, het jasje zit lekker warm!

Om het nog wat kleur te geven (en omdat ik gek ben op mijn tas) gebruik ik altijd mijn Nike tas, niet deze, maar is wel van dit formaat. De tas is groot genoeg om van alles mee te kunnen nemen naar mijn werk of waar dan ook. En daarnaast brengt die ook wat kleur mee.

Als laatste heb ik natuurlijk mijn flyknits aan! I love them!

Met deze outfit ben ik sportief en toch netjes genoeg om naar het werk te gaan!

Wat heb jij meestal aan naar je werk?

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.