De FurryFriendtag

IMG_2885

Via de website van Serena Verbon kwam ik de Furrytag tegen, ik heb geen groot huisdier maar ik heb een schattig lief konijntje en aangezien die ook wel eens in de aandacht mag staan heb ik vandaag de Furry Tag met cute foto’s!

 • Wat zijn de namen van je huisdieren?
  Ik heb maar 1 huisdier en haar naam is Lois
 • Wat voor soort dier is het en welk ras?
  Een dwergkonijn

IMG_2491

 

 • Hoe lang heb je je huisdieren al?
  Ik heb Lois nu bijna een jaar (24 april hebben we de precies een jaar)
 • Hoe kom je aan je huisdieren?
  Toen vriendlief en ik samen gingen wonen had die een konijntje beloofd (ik mocht er nooit eentje van mijn ouders, die zeiden altijd je neemt maar een konijn als je op jezelf gaat dat deed ik dus) we besloten dat we een dwergkonijntje wilde met hangoren en het liefst een mannetje. Op de dag dat we onze wensen in de dierenwinkel wilde gaan bespreken was Lois net binnengebracht en de mensen waarvoor ze gereserveerd was wilde haar niet hebben dus besloten vriendlief en ik haar te nemen (ik was opslag verliefd).

IMG_2482

 

 • Hoe oud zijn je huisdieren?
  Lois is nu 1
 • Wat is er zo grappig aan de persoonlijkheid van je huisdieren?
  Veel mensen zeggen dat konijnen saai zijn, maar Lois is alles behalve saai. Ze springt de hele dag rond (als je de uit de kooi haalt) en als je de eten pakt komt ze naast je zitten, wij zeggen altijd dat ze soms een hondje is. En ze kan niet normaal liggen, nee ze laat zich vallen en dan blijft ze liggen. Heel apart
 • Hoe belangrijk is de band die je hebt met je huisdieren?
  Een band met je huisdier is echt wel belangrijk, dieren voelen wanneer je bang bent of wanneer je niet de baas kan zijn over ze. Gelukkig heb ik bij Lois niet dat probleem. Ze is een klein konijntje

2013-11-26 22.34.23

 

 • Wat zijn je favoriete herinneringen die je hebt gehad met je huisdieren?
  Jeetje, even denken….ik vind het altijd leuk als ze bij je komt zitten, wij hebben geleerd dat we Lois niet optillen. Lois komt naar ons toe als ze aangehaald wilt worden, in het begin (toen we de nog wel oppakte) kwam ze niet naar ons toe maar rende ze juist weg. Tegenwoordig komt ze bij ons zitten.
 • Welke koosnaampjes geef jij aan je huisdieren?
  Wij korten de naam altijd af dus Lo.

Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden laat je reacties achter bij de comments!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.