Dietist #2

 photo webfruit_halters_zpsxa0hdzhr.jpg
Ik had niet verwacht zo snel weer een update te schrijven over hoe en wat met mijn eten maar toch is er alweer een update.

Donderdag kwam mijn nieuwe voedingsschema binnen. Net op het moment dat ik een heerlijke pizzaburger naar binnen zat te werken.

Mijn eerste reactie? Dat ga ik niet redden ik ga de hele dag trek hebben! Mijn hele lichaam ging in de afkeer modus! Tot en met zaterdagavond liet ik het schema in een hoek van de woonkamer liggen maar ik moest er toch echt aan geloven.

Mijn schema bestaat uit veel fruit, weinig brood en redelijk veel melk. Wat een puntje is want ik drink bijna geen melk. Ik kan melk op mijn werk kopen, maar de kantine is nogal duur, voor het geld van 1 halve liter kan ik een kan kopen bij de appie, bij wijze spreken dan.
Omdat ik dat toch een beetje zonder van het geld vind heb ik een schooldrink beker gekocht. Stiekem wilde ik heel graag en Hello Kitty beker, maar goed ik ben 27 dus heeft mijn volwassenkant een keer gewonnen en kocht ik een groene drinkbeker.

Vandaag ga ik mijn hele voedingsschema goed bestuderen en een weekplanning maken qua eten. Ik ben er nog steeds niet blij mee maar we moeten er maar mee leven!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.