Een dagje Zeeland

20140306-203845.jpg

Vrienden van ons hadden een huisje gehuurd in Zeeland en vroegen of we zin hadden om een dagje langs te komen, dat hadden vriendlief en ik wel! Dus gingen we woensdag avond weg voor een dagje Zeeland.

Woensdag avond na het eten snel onze spullen pakken voor een nachtje slapen en een dagje Zeeland. Na een reis van twee uur waren we bij onze vrienden, precies op tijd voor voetbal.

Na een slap wedstrijdje en flink veel gelach was het tijd om naar bed te gaan, slaapzakken op de bedden en vertrokken waren we.

De volgende ochtend wakker worden in een super zonnig Zeeland en tijd voor een ontbijt met gekookte of gebakken ei (toppers). Na het eitje op weg maar mini Walcheren, wat al zes jaar failliet is en een herstart heeft gemaakt als soort van indoorspeeltuin, daar zijn we echt te oud voor! Midgetgolf dan? In de TomTom getikt en we kwamen uit bij een bijna failliete baan. Waar R van M. zei: die vrouw was gewoon blij dat ze mensen zag, dat werd het ook niet,

Op naar Veere waar we gingen lunchen (ik ben het beste in eten, waarom is dat geen sport), na de lunch terug naar het huisje om door te gaan naar zee, een trap op met te veel treden en lekker uitwaaien op het strand, gekke selfies maken en lol hebben met vrienden.
Na de wandeling op het strand neerploffen op het terras, uit de wind in de zon met ijsthee en bitterballen.

Na de vele zonnestralen was het tijd om terug te gaan naar huisje, tijd om ons klaar te maken voor het eten.

We aten in een BBQ/grill restaurant, waar we veel hebben kunnen lachen.

Na ons eten was het al weer tijd om naar huis te gaan 🙁 een te kort dagje maar wel een heerlijk dagje met een klein beetje vakantie gevoel!

XoXo

1 thought on “Een dagje Zeeland

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.