Een speeddate met London

 photo London_zpslxbw7y7j.jpg
Een speeddate met Londen, de stad waar ik altijd heel blij wordt.

Maar laten we bij het begin beginnen

Zondagavond werden we met de bus opgehaald in Utrecht, we hadden gereserveerde plekken, mijn moeder ging naast mijn zus zitten en ik zat alleen, Jackpot! Languit liggen dacht ik nog. Helaas was dat niet waar want er kwam iemand naast mij te zitten. We reden tot aan Antwerpen en daar werd er een korte stop gemaakt waar we nog wat dronken en een klein hapje aten, de nacht viel en 2 uur kwamen we aan in Duinkerken, na een strenge controle mochten we de boot op (dat duurde in totaal nog zo een drie kwartier) op 3 uur in de ochtend (of nacht) gingen we de haven uit de zee over.

De boot lag behoorlijk vol, veel mensen lagen op banken te pitten. Crap! Ik ben moe en wil slapen!! Er waren wel nog wat stoelen vrij, ik probeerde op een stoel te slapen, maar dat lag voor geen meter, op gegeven moment dacht ik dan maar de grond en uiteindelijk sliep ik daar wel een aantal minuten.

Toen de boot bijna begon aan te meren gingen we naar buiten om te kijken naar de witte bergen van Dover, vanuit Dover is het nog drie uur rijden naar Londen, daar heb ik niets van mee gekregen want ik heb heerlijk liggen slapen in de bus.

Eindelijk waren we in Londen, we begonnen met een ontbijt en een kleine opfrissing. Het eettentje waar we zaten was echt tussen kunst en kitch, grote kroonluchters en spiegelwanden. Ach, het eten was er lekker! Daarna gingen we naar de M7M store, deze ging pas om 10 uur open en we waren de al om half 10, ach het was mooi weer dus even in het zonnetje wachten was niet zo erg! Na de M&M store was het tijd om Regent Street af te lopen. Tijdens het lopen liepen we natuurlijk een aantal winkeltjes in!

Na Regent Street was het tijd voor Oxford Street, ik als Londen kenner (ahum) wist zeker dat we de ene kant op moesten, na een kilometer of 3 kwam ik erachter dat we de verkeerde kant op liepen, ach dan maar eten bij Pret-A-manager. Een heerlijk eettent die lekker en gezond eten klaar maakt. Daarna liepen we de goede kant op van Oxford street. Als eerste even naar de Disney Store, waar ik even op de foto moest van Elza, ik blijf een kind.
Daarna gingen we door naar Victoria’s Secret, ik hou van die winkel, je wordt behandeld als een prinsesje! Met een tasje met nieuw Lingerie en een sportshirtje ging ik naar buiten. Score!!
Daarna gingen we door naar Selfridge, mijn zus had een nieuwe foundation nodig en vriendlief wou graag een iPad Pro en omdat de wisselkoers nu gunstig was, was deze net wat goedkoper, dus deze ging ook mee naar huis (en een rib bleef achter in Londen). Na dit alles was het tijd voor de Primark!

En die Primark was DRUK!!! Niet normaal! Het was een en al chaos. Als ik ergens niet tegen kan is het chaos! Dus na het kopen van een jurkje, een legging en heel veel sokken vluchtte we weer naar buiten, ik moest hier echt even van bijkomen! Gelukkig was het alweer bijna etenstijd! We liepen richting Leister square, ik besloot nog even de M&M’s store in te gaan om wat M&M’s te halen. Ja dat had ik beter niet kunnen doen, ik kwam met een flinke zak M&M’s naar buiten….oeps.

We besloten te eten bij Garfunkel, ik nam iets van kip met Bacon en frietjes. Heerlijk! Na dit etentje besloten we langzaam terug te gaan naar de verzamelplek!

Na een voorspoedige terugreis (zonder slapen op de boot dit keer), maar de rest van de reis wel. Kwamen we weer terug in Utrecht! Ik was om 09.00 uur thuis en ben gelijk gaan slapen op bed! Want ik was moe!!!

Ik vond het super om weer even in Londen te zijn en ik wil eigenlijk nu alweer terug. Maar eerst even sparen.

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.