Etos Maaltijdvervangers

IMG_2609We hebben het steeds drukker, tussen het sporten, werken bloggen en soicializen door heb je soms bijna geen tijd om te eten. Gelukkig heeft Etos tegenwoordig maaltijdvervangers dit zijn shakes die je kan gebruiken als maaltijdvervanger.

Ik had niet altijd zo een hoge dunk op van de maaltijdshakes, meestal heb je toch het idee dat het “dieetvoer” is. Ik heb inmiddels geleerd dat 1 shake voldoende is als je op gewicht wilt blijven en twee shakes voor afvallen is. Al zou ik zeker niet zo een shake gebruiken als vervanging van avondeten of als lunch. Ik vind hem wel handig als ontbijt.

Ik gebruik zelf de shake voor het hardlopen. Meestal als ik brood eet eindig dat toch wat minder, met een shake kan ik sneller beginnen aan de training. Het maken van een shake is super makkelijk, zeker als je er een Etos Shakebeker bij koopt.

In een pak van Etos zit voldoende voor 10 maaltijden, een voordeel. De shakes zijn per stuk verpakt! De poeder van de shakes zitten namelijk in zakjes.

IMG_2611Heel handig om mee te nemen en handig voor onderweg, in de shakebeker schenk je 200 ml melk (op de verpakking staat magere melk, maar ik gebruik halfvolle), je gooit het poedertje erbij even shaken en klaar.

Een voordeel van de shakebeker van Etos is dat er een soort zeefje zit waar je de shake doorheen slaat, hierdoor is je shake super luchtig en lekker, ik heb niet het idee dat je een McDonalds Shake zit weg te werken. Echt heel lekker!

Een shake bevat ongeveer:
200 Kcal
12.5 gram vet
26 gram suiker
0.6 gram zout

Omdat het een lichte shake is raad ik het niet aan om hem als avondmaaltijdvervanger te gebruiken

Nog een voordeel van de shakebeker hij lekt niet! I love it! Niet alleen heb ik er zo af en toe een shake in, maar iedere dag gaat mijn groene smoothie mee naar het werk in deze beker! Zeker pluspunten Etos!

Voor 10 maaltijden betaal  je EUR 5.99 ik vind dat niet zo duur, tenminste niet voor mijn gebruik (als ontbijt voor het rennen.

De shakebeker kost EUR 3.50 dat vind ik zeker niet duur. ik gebruik hem op dit moment bijna iedere dag en hij blijft super goed!

Ik ben tevreden met de Etos maaltijdvervangers. Ik gebruik ze niet dagelijks. Maar zo voor af en toe zijn ze erg lekker!  Daarnaast is de prijs/kwaliteit verhouding erg goed!

XoXo

 

6 thoughts on “Etos Maaltijdvervangers

 1. Tamara

  Heb je dan niet veel eerder trek? Dat is mijn probleem altijd, ik red de ochtend er niet mee. En krijg er geen trek van, maar word er flauw van.

  Reageren
  1. Linda Bericht auteur

   Nee ik krijg niet veel eerder trek, waarschijnlijk omdat het niet als een blok op je maag valt maar wat luchter is vult die meer

   Reageren
  1. Linda Bericht auteur

   1 is voor balans, 2 is voor afvallen en dan verminder je je inmane van de Kcal. Er zit veel suiker inderdaad maar dit gaat niet om het suikerverwijderen uit je systeem maar om de kcal te verminderen.

   Reageren
 2. me

  Dat vult bij mij echt niet, bovendien vind ik het suikergehalte nogal hoog, ga ik liever voor een gezonde fruitsmoothie met havermout erin of zo.

  Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.