#Girlonamission the project: Destination

29894f6a-e6d5-4c54-923b-60d6b6df1889

Enige tijd geleden schreef ik over #Girlonamission, ik had een helder doel! Die halve marathon, waar ik 2 jaar geleden mijn PR liep, die moet ik crashen! En vandaag maak ik bekend waar ik ga lopen. Toen ik over de finsh kwam van Luxemburg baalde ik als een stekker, ik had het daar met Gaby over, stel dat ik nu niet zo een heuvelachtig parcour had wat dan? Gab zei dan moet je Berlijn gaan lopen dat parcour is vlak en daar kan je zeker een PR lopen.

Berlijn….sinds dit gezegd is, krijg ik Berlijn eigenlijk niet uit mijn hoofd (al kwam er iemand op Instagram met Valencia en die was ook wel leuk geweest). Toen ik ging googlen kwam ik op de site van Berlijn, oke beetje aparte site en ik ging er weer vanaf. Maar toch bleef het kriebelen.

2e27ecb5-5381-45dc-b2c1-a7f9db1f20a5

Vanaf nu is het officieel….Ik ga een halve marathon in Berlijn lopen! Als ik blessure vrij blijf natuurlijk!! Ik heb een hotel en een startbewijs! Whieee ben er klaar voor.

Ik heb diverse gesprekken gevoerd met twee trainers en bij een trainster had ik een super goed gevoel en als ik iets heb geleerd is je gevoel achterna volgen, dus dat komt helemaal goed
halve-marathon-berlijn-parcour
Ik heb mijzelf voorgenomen om lekker tot en met november een beetje aan te hobbelen. Ik heb nog de zevenheuvelen dag en nacht. En daarna ga ik aan de slag! Ik heb er zin in! Ik heb het parcour van vorig jaar opgezocht ik kan niet anders zeggen dan Berlijn, I See You Soon!

XoXo

8 thoughts on “#Girlonamission the project: Destination

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.