I Love My New Blender

Een keukenapparaat wat ik iedere dag gebruik (naast de vaatwasser) is mijn blender iedere avond sta ik mijn smoothie voor de volgende dag klaar te maken. Toen mijn oude blender het opgaf stond ik ook flink te balen. Gelukkig kwam er al snel vervanging,

Mijn oude blender gaf het op omdat die mijn diepbevroren groente niet zo grappig vond. Ik had hem letterlijk doorgedraaid, hij was gewoon versleten, nu was mijn oude blender een blender die ik van mijn oma had gekregen (en nog ergens in de kelderkast lag te verstoffen). Maar ik baalde flink. Gelukkig gingen we snel op pad om een nieuwe blender te kopen.

We kwamen terecht bij Saturn, damn wat een keuze hadden ze daar een keuze je kon het zo gek niet bedenken, ik wilde 1 ding op mijn blender en dat is een ice crush stand.

Na een klein kwartiertje had ik mijn nieuwe blender uitgezocht!

9000000012862187_1

Ik heb een Philips Advance HR2095/90 en ik hou van hem!

Deze blender heeft 6 mesjes en een stevige schenkkan, naast een ice crush stand heeft die ook nog eens een smoothiestand! Deze begint rustig te draaien om vervolgens steeds harder te draaien, je smootie wordt hier heel erg luchtig en lekker door.

De P is natuurlijk de pulse stand, een goeie tip stond er in de handleiding, vul de kan met warm water en een beetje zeepsop, druk een aantal keer op de P om de kan schoon te spoelen. Handig en makkelijk (vergeet niet de deksel op de kan te doen anders is het natuurlijk niet handig!

De blender blend echt fantastisch en laat totaal geen stukjes achter, je smoothie is echt smooth!

Ik kocht de blender voor ongeveer EUR 72,- bij Saturn een kleine investering maar het is het allemaal waard!

Welke blender heb jij en gebruik je hem vaak?

XoXo

2 thoughts on “I Love My New Blender

 1. JacquelineRuns

  oeww! die ziet er goed uit! Ik heb namelijk nog niet echt een blender. Had er eentje maar ervaarde hetzelfde probleem als jij had met je oude;) Best een investering vind ik het! Maar als hij dan lang meegaat en je er geen ergernissen van hebt vind ik het wel waard.

  Reageren
  1. Linda Bericht auteur

   Deze is het zeker waard, nog geen vervelende dingen er mee gehad en alles is echt smoot. Er zit een ijscrush stand op die is heel handig al maakte ik van mijn eerste smoothie wel een ijsje door de crush stand

   Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.