Just Read: Runner’s World De complete voedingsgids voor sporters

Complete voedingsgids

Ik vind het leuk om te lezen, ik vind het leuk om dingen te weten over voeding. Dus toen ’s werelds meest gelezen loopblad uitkwam met een voedingsgids voor sporters kon ik niet wachten.

Ik had het vrolijke paarse boekje al snel in mijn virtuele winkelmandje gegooid op de site van Runnersweb.

De complete voedingsgids voor elke sporter is het handboek voor de sporter die meer wil weten over voeding. De artikelen zijn door de redactie van Runner’s World Nederland en België geselecteerd uit de beste van Runner’s World wereldwijd en aangevuld met inspirerende nieuwe verhalen uit eigen land.
Je krijgt antwoord op vragen als: Wat kun je als sporter het beste eten en drinken voor, tijdens en na een wedstrijd? Hoe houd je de kilo’s op afstand? Wat kun je doen tegen een kater?
Daarnaast bevat de gids meer dan zestig pasklare recepten een must voor elke sporter dus, en voor elke keuken.

Ik moet toegeven de staan heel veel recepten in (gezond en lekker) daarnaast staan er dingen in die ik echt nog niet wist.  Van vis tot pasta, alles heeft wel een functie voor je spieren en voor het sporten interviews met koks die marathon lopen (feitje: De scheldende kok Gorden Ramsay heeft dus ook een marathon gelopen, ja i know i don’t get it either).

De zijn 7 hoodstukken over onder andere afvallen, voeding, gezondheid, voorraad, krachtvoer, presteren en natuurlijk recepten. Een leerzaam boekje vol leuke feiten.

Het boek is te bestellen op Runnersweb en kost EUR 9.95.

Heb jij het Runners’s World de complete voedingsgids voor sporters al?

Let me know!

XoXo

2 thoughts on “Just Read: Runner’s World De complete voedingsgids voor sporters

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.