Let’s Boost!

20140305-200421.jpg

Twee weken was ik de draad kwijt met eten. Ik snoepte van alles, dronk geen water meer en mijn groene smoothies. Ach die kwamen wel weer! Dit ging niet de goede kant op en moest stoppen. Dus afgelopen maandag ben ik gestart met BodieBoost. Niet op te lijnen, niet om af te slanken, maar om weer in het gezonde op te starten.

Nou ja gestart, ik ben niet voor de volle honderd procent aan het BodieBoosten, maar het wordt wel een grote rode draad door mijn eetpatroon. Maar wat is BodieBoost nou?

Bij BodieBoost gaat het niet om calorieen tellen, het gaat niet om punten tellen, je eet in families. Er zijn 5 families en van elke familie mag je twee porties eten. Daarnaast mag je als vrouw maximaal 3 glazen alcohol per week en mag je twee keer per week een Joker, dus een snoepmomentje. Daarnaast moet je met regelmaat sporten zo een 180 minuten per week.  

Ik ga niet voluit BodieBoosten zoals ik al zei, maar ik gebruik het als hoofdlijn, ik hou mijn eigen ontbijt en eet mijn brood/salade als lunch en in de avond gebruik ik de recepten.

Ik ben benieuwd hoe het mij gaat lukken. Als jullie nog tips hebben hoor ik het graag!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.