Marc By Marc Jacobs

2013-12-27 13.34.35Ik heb mijn liefde voor Marc Jacobs nooit onder stoelen of banken gestoken. Ik heb een hoop van zijn parfums een iPhone hoesje en sinds afgelopen zondag ook een iPad Hoesje.

Vriendlief wilde graag wat leuks doen, Dus gingen we winkelen in Amsterdam. Ding Ding Ding daar is een Marc Jacobs! Dus daar gingen we. Na even zoeken (Marc by Marc Jacobs is altijd zo lastig te vinden) vonden we Marc en mijn hart maakte een sprongetje Sale!! Een groot gedeelte van de collectie had 50% korting! Ik kon het niet laten! Hmmm zal ik een nieuwe laptopsleeve kopen of eentje voor een iPad. Ik besloot een iPad hoes te kopen en wat ben ik blij ermee! Als een blij kind liep ik naar buiten! Ik heb een Marc hoes en hij past perfect bij mijn iPhone hoesje, helaas heb ik geen iPhone meer maar dat is een klein detail ;).

2013-12-27 13.35.59

De hoes kostte normaal EUR 55,- maar in de sale kostte de sleeve EUR 28,-.  Tuurlijk is dat best wel duur but I Love it!! Vanaf nu zit mijn geliefde ipad in een Marc Hacobs hoesje :).

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.