Mijn 5 favoriete nagellakken

IMG_2864

Ik heb een la vol met nagellak. Maar ik heb altijd maar 5 nagellakjes die ik, negen van de tien keer op doe. En vandaag laat ik ze jullie zien!

IMG_2865

Essie – ┬áLovie Dovie
Deze Barbie roze kleur is echt mijn favoriet in de zomer. Als je iets gebruind bent is het een knaller! Hij is vooral leuk op de teennagels. Waarom weet ik niet, maar daar staat die extra leuk een zomers kleurtje en dan zomerslippertjes. Ik krijg spontaan zin in de zomer!

IMG_2870

China Glaze – For Audrey
Toen ik For Audrey bestelde was het eigenlijk niet eens om het kleurtje, het was om de naam, ik was Breakfast at Tiffany’s fan en een echte fan moest gewoon dit kleurtje hebben. Ik lakte het op mijn nagels en was verkocht. Het kleurtje heeft gewoon exact het kleurtje als een doosje van Tiffany’s. Het mooie groene/blauwe kleurtje, gewoon geweldig.

IMG_2874Chanel – Peridot
Dit kleurtje moest ik gewoon hebben, ik zag het toentertijd bij allemaal bloggers en was verliefd. Het is moeilijk te zeggen welk kleurtje het nu is. Want op de foto lijkt het goud, maar er zit ook blauw in. Het is een van de duurste nagellakken uit mijn collectie, maar ook een van de meest aparte nagellakjes, daarom is het een favoriet van mij.

IMG_2875

Essie – Sunday Funday
Sunday Funday is een oranjeachtig kleurtje met een kleine onopvallende glitter. Een heerlijk zomers kleurtje, als ik dit kleurtje op heb en het is lekker weer (zoals afgelopen zondag) dan heb ik gelijk een instant zomer gevoel.

IMG_2883

Essie – Leading Lady

Ik ben normaal gesproken absoluut niet van de glitternagellak, maar er is een nagellak waar ik een uitzondering voor en dat is Essie Leading Lady, dit is de perfecte nagellak die eigenlijk overal bij kan. Diep rood is gewoon heel erg netjes daarnaast maken de glitters het toch weer jeugdig en feestelijk, het lakje wat altijd kan.

Dit zijn mijn favoriete lakjes, wat is jouw favoriete lakje?

Let me know!

XoXo

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.