Mijn favo sneakers

Iedereen heeft een tik, de een is gek op postzegels, de ander is gek op munten en ik…..ik heb een sneakertik.

Ik kan uren naar mooie schoenen kijken, deze, of deze, ow en drie jaar geleden heb ik heel wat winkels afgezocht voor deze, maar die waren nergens is mijn maat.

Maar mijn schoenen die een speciaal plekje in mijn hart hebben met leuk verhaal dat zijn toch wel deze.

2013-10-26 11.30.48

Flashback mode aan:

Het is Londen in het jaar 2012 na een dik jaar wachten zijn vriendlief en ik eindelijk bij de olympische spelen, voordat we naar de spelen gingen hebben we natuurlijk grondig onderzoek gedaan (en bij onderzoek bedoel ik schoenen kijken) en kwam ik deze geweldige Nike Sneaker Wedge Liberty schoenen tegen, die moest ik natuurlijk hebben en wat is nu perfecter om ze in Londen te kopen.

We hebben naast de sporten en de culturele activiteiten die we gaan bezoeken twee dagen om te shoppen (twee dagen maar). En ik heb mijn zinnen gezet op deze Nike schoenen, die (helaas) alleen maar in Nike Store te kopen zijn en laat Londen er daar nu vijf van hebben.

Vriendlief is niet lekker en wil eigenlijk niet winkelen, maar ik heb mijn zinnen gezet op de schoenen, winkel 1: nee, winkel 2: nee, winkel 3: nee. Ik begin een lichte teleurstelling te krijgen chips. daar gaat mijn aandenken van Londen.

Winkel 4: nee, Winkel 5: een klein winkeltje op het hoekje heeft ze staan ik ren bijna naar de verkoper toe met de vraag of die ze in maat 39 heeft hij komt zo terug, ik krijg zo een lichte spanning, alsof ik jarig ben, heel raar. De verkoper komt met een doos! Perfect! Ik heb mijn Sneakers.

Vriendlief vraagt of we nu asjeblieft terug kunnen naar de kamer want hij is echt niet lekker en ik heb nu eindelijk mijn schoenen. Wat is die toch een schat he! Al is die niet lekker, hij ging met mij mee!

Inmiddels zijn de winterspelen en zien mijn lieve schoenen er zo uit:

CIMG2096

Maar weggooien echt niet, deze komen helemaal uit Londen en zijn van de “Olympische spelen van 2012”.

Heb jij zo een paar sneakers waar je speciale herinneringen aan hebt?

Let me know!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.