Mijn favoriete (running)blogs

In de ochtend, na de lunch en op weg naar huis zit ik negen van de tien keer mijn favoriete blogs te bekijken. Vandaag laat ik jullie mijn favoriete blogs zien. Benieuwd welke ik kijk?

Annemerel.comTwee keer per dag surf ik naar Annemerel.com. Mijn bananenbrood komt van de website van Annemerel, mijn speltpepernoten komt van de website van Annemerel. Daarnaast is Annemerel een super fanatieke hardloper en motiveert ze mij met haar loopverhalen.

GL2R

 

Nog een inspirerende site wat betreft hardlopen GirlsLove2Run! Iedere dag posten ze een verhaal met betrekking tot hardlopen. Ze hebben op de heel wat plekken al hard gelopen! New York, Dubai, Zweden en Milaan. Dit jaar gaan ze zelfs lopen in Zuid Afrika! Hoe cool is dat! Een fijne bron van inspiratie!

GirlontherunDe website van GirlonTheRun wordt ook iedere dag even bekeken door mij. Ik heb Kirsten twee keer zelf ontmoet en ze is super aardig. Daarnaast schrijft ze haar verhalen ontzettend leuk! Onlangs is ze begonnen met trainen op de baan en daar blogt ze regelmatig over. Ik vind het heel leuk om te zien hoe snel ze is geworden.

Jacquelineruns

 

De blog van JacquelineRuns is herkenbaar voor iedere runner! Haar verhaal over het checken van hardlopers was mij gewoon op het lijf geschreven (ik voelde mij zelfs aangesproken). Een leuke site voor beginnende en voor de gevorderde hardloper.

Just keep runningIk volg JustKeepRunning al een hele lange tijd. Just Keep Running is een site waar verschillende hardlopers hun verhalen posten. Daarnaast worden er regelmatig leuke weetjes, mode en yogafeitjes op de site gezet. Een leerzame site met leuke verhalen van de lopers.

Work that es

 

Ook neem ik regelmatig een kijkje op de site van WorkthatEs. Er staat leuke muziek op en Esmee Noelle is zo goed in sporten! Ze heeft echt super veel resultaat bereikt in heel weinig tijd! Ik vind het heel knap wat zij gepresteerd heeft!

Wat zijn jouw favoriete websites? Heb je nog leuke lees/kijktips?

Let me know!

XoXoc

 

 

7 thoughts on “Mijn favoriete (running)blogs

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.