Mijn favoriete series

20140320-220332.jpg

Series, ik kan er geen genoeg van krijgen, dankzij Netflix kan ik de hele dag series kijken en opnieuw bekijken. Vandaag laat ik jullie mijn favoriete series zien.

Sex And The City
Mijn shoebox is inmiddels grijs gedraaid, de films ken in mee praten, maar I love Sex And The City. De vier vrouwen heb ik al met regelmaat gekeken! Als ik mij een beetje crap voel komt de shoebox te voorschijn, kruip ik mijn bes in met een grote beker ijs en komen mijn vier beste vriendinnen te voorschijn.

Pretty Little Liars
Deze serie vond ik via Netflix, ik was gelijk een addict. Ik keek series achter elkaar en als ik alleen thuis was, dan durfde ik niet meer te slapen omdat ik geluiden hoorde. Inmiddels is de serie iets minder spannend maar ik vind hem nog steeds erg leuk! Op dit moment is er zomerstop en ik kan niet wachten tot het weer begint.

Danni Lowinski
Woensdagavond half 9 SBS 6, tijd voor Nederlandse leukste advocate…Danni Lowinski. De enigste Nederlandse serie die ik kijk. De humor is een beetje plat maar ik vind het een leuke serie. Er is verder weinig over te zeggen.

The Hills
Helaas niet meer op tv, maar gelukkig heb ik ze op dvd. The Hills en als er dan op MTV een marathon was dan bleef ik thuis. Tot irritatie van iedereen want ik had ze al honderd keer gezien. Toen Lauren Conrad weg ging vond ik de serie wat minder, maar nog steeds leuk om te kijken als je een serie wil kijken als je niet wil nadenken.

Gossip Girl
roddels, geheimen en New York. Drie van mijn favoriete dingen. Zijn dit jouw favoriete dingen ook? Dan moet je Gossip Girl kijken, ik heb alle seizoenen op dvd en als er een nieuwe dvd uit kwam dan moest ik alles weer opnieuw kijken. Seizoen 1 heb ik dus 6x gekeken! Niet normaal eigenlijk. Maar een top serie, misschien maar weer is een weekend Gossip Girl inlassen!

Akward
Vriendlief is geen serie kijker maar voor Akward maakt die een uitzondering. Een leuke serie over high school, jongens en vriendschap. Ik denk dat iedereen de serie wel kent.

Welke series kijk jij graag?

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.