Mijn favoriete tijdschriften

Ik vind het heerlijk om op de bank te zitten met een groot glas (ijs)thee en tijdschriften. Vandaag laat ik jullie mijn favorieten zien!

Ik heb maar 1 abonnement en dat is voor mij meer dan genoeg. Aangezien ik tijdschriften meestal spel is dat wel zo handig.

IMG_2606Ik begin achter op de stapel, daar ligt de Women’s Health een heerlijk tijdschrift waar echt van alles in staat: sport, gezondheid, mode, beauty en leuke feitjes. Je kan de Women’s Health vergelijken met de Cosmopolitain, alleen gaat de Women’s Health meer in op gezondheid. Ik lees hem altijd in de bus of op de bank. En…..ik leer er ook nog wat van.

Als ik iets wil lezen waar ik minder van leer, dan lees ik de Grazia, een leuk tijdschrift waar niet van die hele lange verhalen in staan. Ik koop hem echt niet elke week, meestal krijg ik hem als die uit is, deze heb ik van mijn moeder gehad. Het lees makkelijk weg, meestal pak ik makkelijk wegleesblaadjes in de zomer. Maar op een dag waar ik mij wat “meh” voel vind ik het ook erg fijn om te lezen.

Ik heb een abonnement op de Runner’s World. Ik hou van dit tijdschrift. De staan zoveel leuke en fijne hardlooptips in! Dat ik iedere maand er weer naar uitkijk om het tijdschrift te lezen!!

Naast de gewone Runner’s World brengt het tijdschrift ook regelmatig een special uit, ze hebben start to run specials (maar deze koop ik niet meer, want ik heb inmiddels zo veel) en ik noem ze maar de complete gidsen, zo hebben ze een complete gids voor hardlopers en een complete gids met voeding voor sporters. Heel erg fijn en er staan echt leuke recepten in! De specials komen twee keer per jaar uit ( 1x een start to run gids en 1x een complete gids). En ze zijn erg fijn!

Dit zijn de tijdschriften die ik meestal lees, zoals je ziet zijn het niet echt vrouwentijdschriften (op de Grazia na dan). Maar daar hou ik ook niet echt van, ik lees liever tijdschriften waar ik wat aan heb.

Wat zijn jouw favoriete tijdschriften?

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.