Mijn levensloop met sporten (1/2)

Mijn ouders vonden het altijd heel belangrijk dat mijn zus en ik aan sport deden. Daardoor heb ik heel wat sporten gedaan. Mijn ouders hebben (nu ik er zo over nadenk) heel veel geld gespendeerd aan kleding en dergelijke. Ik kon helaas de oude fotoboeken niet zo snel meer vinden dus geen aaaaah wat schattig foto’s maar wel een artikel over de sporten die ik heb gedaan.  Het is nogal een flinke lijst, dus dinsdag komt deel 2 online!

Ik moest echt heel hard terugdenken maar volgens mij ben ik begonnen met klassiek ballet. Op de muziekschool in Utrecht, ik weet nog dat muziekschool in een heel prestigieus gebouw zat en ik had de complete outfit, balletpakje tutu, legging en spitzen, niet dat ik echt de techniek deed, daar was ik veel te jong voor. Ik heb volgens mij best wel lang aan klassiek ballet gedaan, maar ik ben gestopt omdat mijn zus ook stopte.

Ballet schoenen

Daarna ging ik dansen bij een buurthuis, dit heb ik niet zo lang gedaan, ik weet er ook nog maar weinig vanaf.

Daarna ben ik gaan korfballen in Utrecht, bij Synergo, ik begon bij de Fjes daar werden we ook nog is kampioen. Het was een team wat vrijlang bij elkaar bleef qua team. Ik heb een aantal jaar gekorfbald maar opgegeven moment vind je het niet meer leuk om op zaterdag te sporten en stopte ik daar mee.

Toen ik 12 was ging ik bij een carnavalsvereniging dansen, dat heb ik ongeveer 3 jaar gedaan, het laatste jaar dat ik dansmarieke was ging ik ook bij een pompomteam (je weet wel dansen als cheerleaders).

poms

 

Toen ik gestopt was als dansmarieke, zat ik nog bij het

pompomteam, voor het dansen van het pompomteam, was er een twirlteam, die trainde van 7 tot 8 en van 8 tot 9 was het pompomteam, dus ging ik twirlen, dat heb ik echt voor hele korte duur gedaan, ik was te oud om mee te doen met de juniorenwedstrijden en te jong om met de echte wedstrijden mee te doen, maar ik was wel goed!

Inmiddels was ik verhuisd naar Houten en iedere keer heen en weer rijden om 21.00 uur klaar met dansen vervolgens een douchen en wat eten en drinken ik lag laat op bed, na 3 jaar besloot ik te stoppen met het dansen in Utrecht.

Dinsdag deel 2 van mijn levensloop van sporten!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.