Mijn Runninggear

Soms zie je hardlopers bepakt en bezakt, ik wil eigenlijk zo weinig mogelijk meenemen als ik ga lopen. Vandaag laat ik zien wat ik allemaal meeneem tijdens het hardlopen.

IMG_2892Ik kan niet meer zonder mijn Nike+  Horloge! Inderdaad is die soms wat trager met het oppakken van de GPS, maar als je hem voor je loopje snel in de computer plug dan gaat het vlot! Inmiddels heb ik het horloge al ruim een jaar en ik ben er nog steeds blij mee!

IMG_2893Tijdens mijn individuele lopen heb ik altijd muziek op, deze draag ik bij mij met een iPod Shuffle, het kleinste apparaatje van Apple. Er kan 2GB muziek op. Nu staat voornamelijk Renate Wennermars op als ik ga hardlopen, maar als ik naar mijn werk toe ga en ik heb muziek op dan staat er van alles op. Ik kreeg deze Shuffle van mijn vriend voor Valentijnsdag en ik ben er echt super blij mee.

IMG_2896Het liefst ren ik zonder telefoon, dat ding is zo groot. Maar als ik in de avond loop dan heb ik altijd mijn HTC One om mijn arm. In het begin kon ik echt niet opschieten met dat ding (ik kwam van de iPhone af). Langzaam worden we vriendjes ik kan er iets beter mee overweg. Maar tijdens het lopen overdag laat ik hem het liefste thuis.

Zoals je ziet neem ik niet veel mee, ik heb geleerd dingen thuis te laten als ik ga lopen, al mis ik soms wel dingen onderweg.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.