Naar de Dietiste #14

 photo webfruit_halters_zpsxa0hdzhr.jpg
Vandaag weer een update van de dietiste en voorlopig de laatste!

Huh? Ben je klaar dan? Nee, gezond eten zal altijd een rol in mijn leven spelen, net zoals ik waarschijnlijk altijd met mijn gewicht blijf worstelen. Maar ik was er gewoon helemaal klaar mee.

Iedere keer als ik naar de dietste ging was het een en al frustratie, ik ging er al gefrustreerd heen en riep al als ze dit zeg dan….Ik was er absoluut niet gelukkig mee dat ik iedere keer naar de Dietiste moest en ik thuis kwam als een brok frustratie, dat is gewoon niet goed.
Na overleg besloten we het te stoppen, ik weet heus wel dat die kaassouffle en die Twix niet goed is. En als ik een slechte dag heb is dat helemaal geen drama, als ik maar niet meer van die dagen heb. Ik weet heel goed waar het fout gaat.
Daarnaast weet ik ook wanneer het goed gaat als ik een goed ritme heb qua sporten gaat het eten ook een stk gezonder, gaat mijn kleding minder strak zitten en voel ik mij ook gewoon beter. Ik weet alles heel goed!

Na een goed besprek besloten we om tijdelijk uit elkaar te gaan (wat klink dit dramatisch maar dat is het niet). Tot en met de halve marathon mag ik het helemaal alleen gaan doen, maar als ik uiteindelijk het padje toch kwijt ben mag ik er altijd mailenofbellen Natuurijk mochten we ook op de weegschaal staan en was ik weer…..aangekomen. Maar dit keer waren er flink veel spieren bij. Ik kanje wel vertellen dat ik inmiddels 10 kilo vet in totaal kwijt ben geraakt! Doel van dit jaar is dus behaald. Het nadeel….ik heb er 12 kilo spieren bij gekregen (en daardoor meer trek). Maar al met al mag ik niet klagen.

Ik heb veel geleerd van mijn periode bij de dietiste maar ik ben blij dat ik het ook alleen mag doen. De bewijzingsdrang is daardoor echt super groot zodat ik kan zeggen zie je wel! Ik kan het alleen.

Voorlopig was dit dus mijn laatste dietiste blog, niet erg ik vind het lekker, in november mag ik terug en dan hou ik jullie natuurlijk op de hoogte en mocht het mis gaan, dan hou ik jullie ook op de hoogte.

XoXo

3 thoughts on “Naar de Dietiste #14

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.