Nivea Lip butter Vanilla & Macadamia

2013-12-27 13.38.43Enige tijd geleden kwam Nivea met een lip butter, ik heb hem inmiddels getest en vandaag vertel ik jullie wat ik er van vindt.

2013-12-27 13.37.47De verpakking van de lip butter is een kartonnetje waar je het doosje in ziet zitten. Zo kan die in de winkel in het rek hangen, daarnaast weet je zeker dat er niemand anders aan heeft gezeten.

2013-12-27 13.38.43Het blikje is tot de rand gevuld. En heeft een perfect formaat. De balsem is niet te hard en ook niet te zacht (gelukkig). De lip butter smeert goed uit. geeft een lichte glans op je lippen en blijft een aantal uur op je lippen zitten.
In de butter zit shea butter en amandelolie, daarnaast zitten er ook minerale oliën in, als je deze niet wilt gebruiken kun je de lip butter beter skippen.
Daarnaast bevat deze butter aroma’s dus je moet je niet denken dat het natuurlijk vanille geur/smaak is.

Ik vind de lipbalsem erg lekker, daarnaast is de prijs ook erg goed, je betaald voor een blikje Nivea Lip Butter EUR 3.99 en je doet er echt heel lang mee!

Ben jij al bekend met de nivea lip butter?

XoXo

Ik vind het een erg fijne olie, mijn lippen zijn erg zacht! Ik ben er wel erg tevreden mee.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.