NTC

 

ntc

Ik ben absoluut geen sportschooltype, om eerlijk te zijn vind ik de sportschool verschrikkelijk.
De apparaten die ik leuk vind zijn altijd bezet.  Gelukkig kwam Nike twee jaar geleden met de Nike Training Club app. En begin dit jaar kwam er een flinke update uit.

Naast de oude trainingen heeft de app nu 25 nieuwe workouts (en een yoga workout), nieuwe beloningen en nieuwe routines van bekende atleten. Ook kan je vanaf nu je eigen schema maken samen met de app.

De trainingen die je doet duren van 30 minuten tot 45 minuten. Wat precies lang genoeg is voor mij, daarnaast kan het gewoon op mijn eigen matje en als een oefening niet lukt hoef ik mij niet te schamen, want ik ben alleen in de slaapkamer! I like It

Ja leuk zo een app Linda maar wat kost dat dan! Helemaal niets! Het enigste wat je moet doen is hem downloaden in de appstore of de google playstore!

Ben jij al bekend met de Nike Trainings App.

XoXo

 

2 thoughts on “NTC

  1. JacquelineRuns

    Als ik heel eerlijk ben heb ik hem al een keer gedownlaod en er helemaal niks mee gedaan! Op de een of andere manier vind ik dat nik om instructies te moeten op volgen van zo’n klein schermpje. Dus een echte kans heb ik het nooit echt gegeven. Ik ben van het type dat graag een drill sergeant voor zich heeft in de sportschool:p

    Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.