Obsessed by: SPIbelt

spibelt_original_1bron

Als hardloper loop je soms tegen stomme problemen aan, waar laat je je sleutels, mijn telefoon en ga zo maar door, tijdens mijn surfrondje kwam ik toch een fantastische product tegen en sindsdien ben ik echt obsessed door…………….de SPIbelt.

Als ik alleen thuis ben moet ik sleutels meenemen, mijn telefoon moet ik meenemen voor als er wat gebeurd en als ik lange afstanden ga lopen moet er ook nog is wat kleingeld mee. En dat naast mijn horloge en mijn iPod.

Dit is wat er mee moet na een gewone loop, bij een wedstrijd heb ik dan ook nog altijd de veiligheidsspeldjes erbij en tijdens het lopen een gelletje is ook wel fijn. Nu hebben de meeste hardloopbroeken wel een klein zakje, maar daar pas dit allemaal niet in

Toen kwam ik tijdens mijn surfrondje op de website van SPIbelt. SPIbelt is een handig klein elastisch heuptasje waar alles in kan, de draagcomfort schijnt super fijn te zijn en daarnaast zorgt het niet voor rammelende spullen (dat vind ik zo irritant tijdens het lopen als ik dingen hoor rammelen).

Ook zitten er geweldige kleurtjes bij! Goud, zilver, Stippen of roze accenten, en dit zijn maar een paar voorbeelden uit de gigantische collectie.

 

Daarnaast hoeft je niet eens zo diep in de buidel te tasten de tasjes kosten tussen de EUR19,99 tot EUR 21,99 en dan heb je de heuptasjes versie.

Kortom ik ben Obsessed bij de handigheid en de geweldige kleurtjes!

I need a SPIbelt!!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.