Opgemaakt #16

Mijn vorige opgemaakt was weer erg weinig, deze maand heb ik weer is wat meer opgemaakt! Ik ben eindelijk begonnen aan het opmaken van de restjes!

2014-01-27 22.49.18Ik maakte mijn geliefde Lady Speed Speed Stick op! Gelukkig heb ik nog een klein voorraadje en kan ik dus nog even vooruit! Het is echt een super fijne deodorant!

2014-02-15 14.30.07Ik maakte een pakje wattenschijfjes op van demakup. Ik vind demakup op dit moment een van de beste wattenschijfjes, ik vind dat ze mijn make-up makkelijk verwijderen.

2014-02-15 14.30.38Ik maakte een haarmasker op van Andrelon, dit is de Care en Repair haarmasker, een fijn masker, nu het kouder is merk ik dat mijn haar het gewoon wat meer verzorging nodig, een cremespoeling is dan niet genoeg, een haarmasker is dan net wat het beetje extra geeft wat mijn haar nodig heeft als het wat kouder is.

2014-02-15 14.32.08Ik maakte deze megafles shampoo op van Wella, deze shampoo is van de Pro Series lijn. In de fles zit  een halve liter shampoo en meestal vind ik de shampoos niet zo goed, maar deze was echt heel fijn!

2014-02-15 14.32.23Als laatste maakte ik mijn geliefde douchegel op. Deze douchegel is van The Body Shop en is van de vanille lijn, helaas is die alleen maar verkrijgbaar tijdens de kers, maar dit is echt een van mijn favoriete geuren van The Body Shop,  I love Vanille! Al zou ik deze niet snel in de zomer gebruiken, daar is die weer te winters voor. Gelukkig heb ik ook van deze douchegel nog een back up liggen, dus ik kan nog vooruit.

En dit waren mijn opgemaakte artikelen van deze maand. Volgende maand weer andere producten (hoop ik).

Welke producten heb jij opgemaakt deze keer.

Let me know!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.