Opgemaakt #17

Vandaag weer een nieuwe opgemaakt! Ik heb weer een aantal dingen opgemaakt! Benieuwd wat? Lees dan snel verder!

2014-02-20 22.31.31

Als eerst een fijne Facewash van The Body Shop, deze is heel fijn, alleen is die niet op! Er is namelijk iets stoms mee gebeurd! Ik had hem laten vallen en er zitten in tubes altijd zo een klein puntje wat ervoor zorgt dat er geen spul uit de tube lekt, deze is van de dop afgeschoten en krijg ik met geen mogelijkheid meer uit de tube! Dus stiekem wel een beetje balen! Maar buiten dat was het een super fijne facewash!

2014-02-27 06.44.29Ook maakte ik mijn Pupa vamp! mascara op, nou ja op, ik heb deze drie maanden gebruikt en nu is het tijd voor een nieuwe! Dit is echt een van de beste mascara’s die ik heb gebruikt!

2014-03-13 21.12.56Als laatste iets wat ik eigenlijk niet snel op gaat, namelijk een dagcrème, deze dagcrème is van Ginvera en was precies goed voor in de zomer. Ik heb er echt wel heel lang mee gedaan, maar dat komt omdat wel wisselde van crème.

En dit waren mijn opgemaakte producten, het is een keer wat anders dan de standaard douchegel en shampoo. Wat heb jij allemaal opgemaakt?

XoXo

2 thoughts on “Opgemaakt #17

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.