OPI That’s Berry Daring

IMG_2926Van de week rende ik naar de Etos op zoek naar het lakje wat perfect bij mijn zomerse, roze Nike’s zou passen. Helaas had ik mijn Nike schoenen niet bij mij dus kon ik niet matchen. Achteraf gelukkig maar, want ik had het perfecte lakje al heel lang in mijn kast liggen.

OPI that’s Berry Daring is het perfecte roze lakje voor bij mijn sneakers. Ik heb hem al enige tijd in mijn kast leggen en heb hem ook eigenlijk wel met enige regelmaat op in de zomer.

OPI that’s Berry Daring is een fuchsia roze lakje. Het lakje dekt in 1 laagje maar in twee laagjes is het net wat netter en beter. De kwastjes van OPI zijn altijd ontzettend fijn dus dit keer is daar ook weinig op aan te merken. Met een simpele strijk is je nagel gelakt.

IMG_2929

De kwaliteit van de nagellak is echt super goed! Over het algemeen blijft de lak twee weken goed zitten! Zelfs tijdens het schoonmaken blijft de nagellak beter zitten dan een andere nagellak.

Het nadeel van OPI? Tsja misschien de prijs. Voor 15 ml. betaal je EUR 14,25. Dat is natuurlijk best aan de prijs. Maar het is wel een hele goeie nagellak.

Ben jij bekend met OPI?
Let me know!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.