Photodiary of Maart

 photo Pictures_zpsmhop3qnq.jpg
Normaal begin ik altijd met hoe leuk de maand is geweest, deze maand was het anders. Alle emoties hebben de revue gepasseerd. Laten we snel beginnen.

Maart was een aparte maand, als eerste hadden we feest omdat mijn ouders 35 jaar waren getrouwd en we gingen met zijn allen uit eten bij van de Valk en daar bleven we vervolgens ook slapen! We hadden een bubbelbad op de kamer dus na het eten gooide ik een heerlijke bruisbal in het water en bubbelen maar!

Het was hetzelfde weekend ook super mooi weer! Ik kon voor het eerst in driekwart tight en t-shirt lopen! En dat was heel fijn (en voorlopig ook de laatste keer).

Over tight gesproken, ik kocht een nieuwe tight! En deze kwam binnen. Door de kou kon ik hem gelijk aan!

Ook liep ik twee wedstrijden, de eerste vlakbij mijn werk! Ik liep de 5km bij de Utrecht Marathon en ik liep afgelopen weekend in het koude Zandvoort! De 5km van Utrecht lees je hier en de 5 van Zandvoort lees je hier!

Ik ging een aantal keer bepakt en bezakt op pad, ik liep een aantal keer bij Run2Day 1 keer ter voorbereiding van de Nike we Run AMS en een keer liep ik met Linda, heel veel andere mensen en Francien van GirlsLove2Run. Dat was super leuk!

Ik zei in het begin al dat het een rare maand was, op de dag dat ik de ZandvoortCircuit run liep overleed mijn oma geheel onverwachts, de laatste dagen van maart bestonden uit het teken  om mijn oma een mooi afscheid te geven. Mijn hardloopverhaal was daarom anders dan anders, iets korter, zelfs voor mijn doen iets negatiever. Ik hoop dat jullie mij dat vergeven en we gaan weer positief bloggen!

Ik hoop/weet zeker dat april een leukere maand wordt! Ik kijk er in ieder geval naar uit.

XoXo

1 thought on “Photodiary of Maart

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.