Race: Pizzarun

Afbeeldingen35
Vorige week zaterdag liep ik de pizzarun. Een fun run.

Van te voren was ik nogal zenuwachtig want ik had al een tijdje niet gelopen en ik weet het niet. De motivatie om te lopen is gewoon even weg! Ik moet het echt hoognodig oppakken! Maar ik heb gewoon even geen motivatie. Maar goed. Dat is voor later. Eerst terug naar de pizzarun.

Vriendlief had kaartjes gewonnen en wij gingen daar dus heen, we hadden besloten om bij elkaar te blijven en het werd zaterdag ook nog is broeierig warm in Nederland. Top! Ik ben niet zo goed in lopen in broeierige omstandigheden. Dit is helemaal niet lekker, maar goed!

Om 1600 uur zou onze golf starten en eigenlijk gebeurde dit ook redelijk goed!! En gingen we in kleine groepjes de baan op.

In het begin was het even zoeken naar het juiste tempo. Ik ben absoluut niet snel en vriendlief wel dus probeerde ik een beetje tempo te krijgen, dat resulteerde in een hoge hartslag binnen no time! Na 1km kwamen we bij het eerste pizzapunt. Gelukkig! Kon ik lopen, langzaam kauwend at ik de pizza. En toen die op was rende we weer verder! Maar ik had weer een mega hartslag dit ging ik niet volhouden.

Ik verlaagde mijn tempo terwijl vriendlief door liep, ik werd een beetje geïrriteerd we zouden dit samen lopen en alsof die het wist stopte die (hij kan gedachten lezen ben ik bang). We kregen namelijk naast de pizza ook nog kleine hindernissen, zo liepen we onder trossen tomaten door, liepen we door gatenkaas en sprongen we over deegrollers. Een beetje mokkend liep ik verder! Dit was slecht! Dit was ik niet gewend van mijzelf! Waarom ben ik zo traag! Ik wil dit niet!
We kwamen weer bij een punt aan waar je pizza kon grijpen, stiekem hoopte ik op water, maar goed, ik pakte een stukje en at dat op.

Bij het laatste stukje moest je met een pizzapunt slide over een waterbaan. Vriendlief wou dit graag en ik niet dus ik pakte zijn telefoon aan (voordat die zou verdrinken) en ik liep naar de achterkant van de slide, al snel kwam mijn vriend achter mij aan met de mededeling het is te druk en je glijd niet ver. Oke dan lopen we door.

Na 4,2 kilometer sprongen we uit de oven en kregen we een heerlijk flesje water. We rusten nog even uit op het terrein en gingen er weer van door!

De run ging zeker niet zoals gepland! Ik had gehoopt op een leuke fun run en door mijn eigen toe doen werd die niet zo leuk! Ik moet hoog nodig een schop onder mijn kont krijgen om weer rondjes te gaan lopen en te gaan trainen! Ik mis op dit moment een beetje de motivatie en het doel! En dat is echt zo jammer want ik was het eerste half jaar zo goed bezig!

De pizzarun was voor de eerste keer een leuk evenement! Er zijn zeker verbeterpunten! Maar de opzet is leuk! En de tweede wordt vast nog beter!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.