Random Favorites #1

Vanaf vandaag zie je iets nieuws voorbij komen, random favorites. Mijn favorieten van dit moment en waarom. Laten we snel beginnen!!

2014-03-20 07.14.47

Nike Dunk Sky Hi

I love my Nike Dunk Sky Hi. Ze zitten super lekker! En ik kan er zelfs op rennen. Inmiddels heb ik vier paar en eigenlijk wil ik er nog wel een paar. In de zomer draag ik graag de roze. Maar ik heb ook nog wit, grijs en rood.

2013-11-26 07.38.56Groene smoothies

Ik ben weer helemaal back van groene smoothies, een tijdje heb ik ze niet gedronken, maar ik ben weer terug en maak met regelmaat weer groene smoothies.

2014-02-14 17.53.29bloemen

Ik ben gek op bloemen en heb ze te weinig in huis, maar als ik bloemen in huis heb ben ik gelijk vrolijk 🙂 I just love flowers!

2014-01-05 11.57.20Run in the Sun

Ik vind hardlopen heerlijk, maar hardlopen in de zon maakt het net iets lekkerder! Vorige week was het perfect hardloopweer, helaas is het nu al weer minder, maar ik kan niet wachten tot het weer mooier weer is om te rennen.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.