Shoplog

Ik vertelde maandag dat ik naar Antwerpen ben geweest en dat ik daar een nieuwe legging had gekocht, natuurlijk moest ik daar ook de rest van de outfit bij kopen. Afgelopen vrijdag gingen vriendlief en ik naar City Plaza in Nieuwegein en daar kocht ik de rest van mijn outfit. Benieuwd wat? Klik snel verder!

IMG_2618

 

Bij Only vond ik dit Colbertje, de mouwen zijn gewoon van stof, maar de kraag is van imitatieleer, het is totaal iets anders dan dat ik eigenlijk normaal heb, maar ik vond het wel heel leuk! De prijs was EUR 50,-

IMG_2619Ik kocht een voorraad met singlets bij Only, het voordeel van deze singlets is dat ze lekker lang zijn en dus over je kont heen vallen! Ik kocht roze, wit, zalmroze en zwart de prijs van de singlets waren twee voor EUR 16.95, en singlets heb je eigenlijk nooit genoeg.

Eigenlijk scoorde we snel bij Only en wilde ik ook nog een paar laarsjes. Ik wilde bikerboots, iets heel anders dan mijn geliefde Nikes, maar wel tijd voor verandering!

IMG_2620Ik kocht deze Boots bij Neslon, het is even wennen hoor, maar ze lopen heerlijk. Ik vind de details echt heel cool en ben er super blij mee, ze waren in de aanbieding voor EUR 59,95. Is nog een flinke prijs, maar k hoop dat ik er weer even mee kan doen.

Ik ben echt heel erg blij met mijn aankoopjes en het is totaal iets anders dan wat ik normaal draag maar, ik kan daar wel aan wennen!

Wat vinden jullie ervan?

XoXo

 

 

 

5 thoughts on “Shoplog

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.