Sport whislist 2014

Januari betekend nieuwe collecties, nieuwe voornemens en daarbij horen nieuwe kleren, in mijn geval nieuwe whislist, want het veel te veel om allemaal te kopen, dus hou ik mijn hand op de knip en droom ik er alleen maar van. Tijd voor mijn whislist.

Whislist januari 2014 (1209x535)

Ik had gehoopt op een bescheiden whislist, helaas mocht dit niet zo zijn. Ik heb maar liefst negen items, dus laten we beginnen.

De eerste die zijn eigenlijk een site (voor mij dan). Nummer 1 is een shirt met Epic lux print en deze kost EUR 35,-. Daarnaast vond ik de driekwart legging echt geweldig, deze kost
EUR 90,- en de lange tight kost EUR 80,-. Het lijkt mij gewoon heel erg leuk om is een keer in een complete outfit te lopen, gewoon even gek doen en in een geheel outfit lopen.

H&M bracht op 2 januari een nieuwe sportlijn uit en ik was niet eens verliefd op de running kleding, maar op de outdoor kleding ik vond de Bodywarmer (4) echt heel erg gaaf, deze zou ik ook zo gewoon dragen, met een vest of iets eronder. De bodywarmer is van dons, lekker warm dus. De bodywarmer kost EUR 39.95.

De tight van H&M ben ik ook benieuwd naar (5) vooral omdat de voorgaande tight uit de sportcollectie niet een van de beste af (als in hij zakt ontzettend af bij mij). Ik hoop dat deze niet afzakt, want het is moeilijk om een betaalbare goed zittende tight te vinden (zonder veter aan de bovenkant), deze kost EUR 19.95. Dat is een mooie prijs, dus ben er erg benieuwd naar.

Ik DROOM over de Nike Fuelband (6), I want him so bad! Ik ben namelijk best wel benieuwd hoeveel fuelpoint ik haal tijdens mijn werk, aangezien ik best wel veel loop op mijn werk. Gewoon nieuwsgierig. En daarnaast is het gewoon een mooi armcandy. Ik wil namelijk dan wel de rosegold. Deze past perfect bij de rest van mijn sieraden. De prijs hmmm… zo een 169,- dollar. En nog een nadeel. Hij is niet in Nederland verkrijgbaar 🙁 cry cry.

De tight van Leblon (7) is echt heel erg leuk! Ik kwam hem tegen op de site van Just keep Running en had gelijk zoiets van, ja! Ging gelijk zoeken op Google en kwam de site tegen, de rest van de kleding viel mij een beetje tegen, maar de tight vond ik geweldig, tsja het prijskaartje viel mij ook tegen want de tight kost EUR 98.90 maar dan heb je volgens mij wel een unieke tight.

In navolging van de Bodywarmer zou ik deze jas (8) ook niet kunnen laten liggen, de jas is voor buitensporten, maar het lijkt mij ook een heerlijke jas voor de lente/herfst (al ben ik in de herfst vergroeid met mijn Nike poncho). Maar gewoon een lekker jack die je warm houd (en handig tijdens winterse bootcamplessen, al doe ik daar op dit moment niet aan). De prijs van het jack is net zo duur als de bodywarmer, dus EUR 39.95. Dus als je moet kiezen zou ik toch persoonlijk wel voor de jack gaan.

Als laatste (maar niet minder) zou ik echt heel graag de Aeroloft 800 (9) van Nike willen, deze lijkt mij echt super handig, stel, je heb een wedstrijd en je moet toch warm blijven dan is de Aeroloft 800 echt ideaal, deze kan je heel klein opvouwen en makkelijk weg stoppen. Ideaal. Helaas zit deze echt niet in mijn budget want de prijs is EUR 150,-. Maar jongens wat is die mooi.

Zoals je ziet kan ik wel even sparen!! Gelukkig heb ik op dit moment nog genoeg spullen om in te sporten, maar hey a girl can dream.

Wat staat er nog op jouw wishlist? Let me know!

XoXo

 

4 thoughts on “Sport whislist 2014

  1. Maaike

    Je hebt een mooi lijstje samengesteld! Ik ben ook aan het kijken naar nieuwe hardloop/sport spullen, ik denk dat ik eens een kijkje neem bij H&M! 😀

    Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.