Sportcollectie

Afgelopen week dacht ik laat ik even mijn sportkleren op de foto zetten voor mijn blog, dat is 5 minuten werk. Ja vergeet het maar Linda, inmiddels is mijn collectie behoorlijk uit de kluiten gewassen en ben ik er 3 kwartier mee bezig geweest! Oke, ik geef het eerlijk toe, mijn sportkleding collectie is echt uit de hand gelopen, vandaag laat ik jullie mijn kleding zien!

 

IMG_2651 IMG_2649

Ik ben begonnen in een outfit van Leontien, die bestond uit een lange broek en een trui, deze waren toen in de aanbieding bij de Kruidvat en omdat de winter er toen aankwam leek dit mij super handig!

IMG_2664Niet snel daarna ging ik nog een keertje naar de kruidvat dit keer om de handschoenen te halen, dat was wel zo handig, deze zijn ook van Leontien.

IMG_2662

 

Omdat het in de winter toch wat natter werd, werd er een jas aangeschaft, deze kocht ik voor weinig, hij is van het merk Puma, ik draag hem met het natte weer met regelmaat!

IMG_2652Toen we (een hele tijd later) bij een soort Kruitvat dump waren vonden we ook nog eens de driekwartbroeken van Leontien. En volgens mij waren ze iets van EUR 5,-!

IMG_2655In Londen kocht ik dit shirtje van Asics, ik wilde een roze shirt hebben en we hebben alle winkels afgelopen in Londen en in de allerlaatste vonden we deze!

IMG_2654Het duurde niet lang of mijn driekwart broek was te lang om in hard te lopen, het was te warm, ik moest er een korte broek bij hebben (zeker omdat ik toen bij de fysio liep en die zaal was super warm). Ik kocht bij Runner’s World een korte broek van Nike.

IMG_2653Tijdens de Utregse Meidenloop stonden daar de meiden van Hiphardlopen er. In het rek zag ik deze driekwart broek met rokje, dat was cool! Ik kon het niet laten om hem te kopen en ben er nog steeds erg blij mee.

IMG_2656TIjdens de ColorRun kregen we een shirt, ik gebruikte deze eigenlijk alleen met bootcamp.

IMG_2658Ik kocht/kreeg nieuwe schoenen. Wat vond ik ze verschrikkelijk! De kleur was blauw geen roze (en overal zat roze in mijn kleding). Ik heb echt in het begin gedacht ik breng ze terug, maar ze liepen wel goed, ik dacht ach laat maar ik hou ze wel, inmiddels zien ze er niet meer als nieuw uit (zoals je ziet) maar ben ik er nog wel erg blij mee!

IMG_2657Omdat niet alles meer roze was kocht ik een blauwe Nike top bij Run2Day in Utrecht, het was super handig want er zit een sport bh in dus extra stevigheid.

IMG_2659

Bij de Nike Store in Hilversum kocht ik deze trui, in eerste instantie voor gewoon (en ik draag hem ook nog voor gewoon) maar ook regelmatig tijdens het lopen, het is echt een fijne trui want hij heeft “duimgaten”

IMG_2660Voor mijn verjaardag kreeg ik van vriendlief (naast een nieuwe tas) ook nog een nieuwe hardloopbroek van Nike. Deze is van Nike Pro en valt eigenlijk niet onder de categorie running tights, maar hij is zo leuk! Een klein nadeeltje. Hij zakt een beetje af!

IMG_2663

IMG_2661Toen de H&M go gold collectie uitkwam bestelde ik twee dingen een muts en een bodywarmer, de muts heb ik nog niet opgehad maar de bodywarmer heb ik al tijdens mijn eerste rondje aan gehad en wat zit die lekker! Niet alleen voor het hardlopen maar ook gewoon, doordat die wat langer is valt die net over de kont en dat vind ik persoonlijk wel prettig!

Zoals ik al zei is mijn sportcollectie aardig uit de kluiten gewassen. De verslaving is financieel niet zo verantwoordelijk, maar het is allemaal zo leuk!!

Wat heb jij allemaal voor sportkleren?

Let me know!

XoXo

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.