Start to Run: 2x anders

20140211-213918.jpgAfgelopen week trainde ik twee keer anders maar wel twee keer zo leuk! Nou ja alle twee leuk……

Vrijdag had ik heel sportief mijn hardloopkleren meegenomen naar mijn werk, vanaf mijn werk zou ik naar mijn ouders gaan om hard te lopen, dit zou ik doen na het eten. Maar ik was onder werktijd al aan het uitstellen. Gelukkig bood mijn vader uitkomst en voor het eten liepen wij samen een rondje hard.

Het rondje ging op zich wel lekker, tussen het rennen door kletsten we nog wat, maar halverwege kreeg ik iets nieuws want ik kreeg kramp en niet een klein beetje kramp. Ik kreeg giga kramp!!! Na wat strechten en een stukje lopen (en ik was weer op adem) gingen we verder, dit keer liepen we het helemaal uit, ik had voor mijn gevoel een eindje gelopen. Helaas zijn mijn Nike horloge wat anders namelijk 3,4 kilometer. Ach beter iets dan niets.

Gisteren stond er ook weer een training op de planning van de loopgroep. Ik wist dat er aan het einde van de maand altijd een fartlek training op het schema stond maar ik wist niet wat het was. Toen ik het vroeg zei iemand, gewoon wat afstanden afleggen in verschillende snelheden, oke dat kan ik wel, maar ik wist niet dat het niet alleen rennen was.

We begonnen rustig, dribbel, duurloop en snel, dribbel, duurloop en snel enz enz. vervolgens moesten we de parkeergarage op rennen, nou mensen dat heb ik geweten ik kon niet meer en het huilen stond me nader dan het lachen, ik haatte nu al fartlek training! We rende de parkeergarage rond (en hij was groot kwam ik achter). En nog een keer. Vervolgens rende we weer naar het beginpunt, we begonnen langzaam en moesten steeds sneller en al die tijd bleef mijn vader in mijn buurt terwijl hij veel meer kon dan ik op dat moment. Ik was kapot. Ik was blij dat we er waren! Mensen lief! Tijd voor de koelingdown en zelfs daar had ik geen fut meer voor, maar toch nog meegedaan en langzaam terug gedribbeld naar het beginpunt.

Daar ben ik eerst 5 minuten tegen de muur aan gaan hangen om vervolgens als een zombie naar huis te worden gebracht (gelukkig werd ik gebracht).  Na een heerlijke douche was ik weer redelijk bijgekomen en tijd om mijn benen wat te laten rusten. Donderdag is het weer hardloopdag en om eerlijk te zijn heb ik er nu al zin in!

Hoe gaat het bij jullie?
Let me know!

XoXo

P.S. Zondag staat mijn zus en vader samen met een groep kennissen aan de start van de Zandvoort Circuit run 5km! Wie staan er nog meer?
P.S. P.S. Een vriendin en ik hebben een te gek idee wat hardlopen betreft ik hoop dat we het door kunnen zetten en er binnenkort meer over kunnen vertellen!

XoXo

1 thought on “Start to Run: 2x anders

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.