Start to Run #52: And Again

Schoenen

Mijn laatste start to run was in november. Daarna heb ik nog 1x gerend en toen was het klaar. Ik was te moe en had weinig energie. Maar ik ben terug en hoe!

Op 31 december riep ik heel hard ik heb geen goede voornemens. Om op 2 januari te roepen dat mijn goede voornemen was: Op 21 september 2014 loop ik de Dam tot Dam en de 10 EM. Ja, dat is 16.1km. Ik had al een maand niet meer gelopen of gesport dus het werd zwaar.

Maar wie A zegt moet ook B zeggen. En mijn besluit staat nog steeds vast ik loop de Dam tot Dam. Dus moet ik het nu serieus gaan aanpakken want ik moet op 21 september 16.1 kilometer lopen.

Ik heb Evy gedag gezegd. Ik vond Evy leuk hoor, maar ze praat zoveel. Ik heb de Start to Run van Renate Wennemars erbij gepakt. Ik heb alle clinics van haar en besloot niet met de 5 te beginnen maar met de 10KM en dan natuurlijk de easy way! Deze op mijn MP3 speler gezet. Met deze cursus train je voor de 10 km in ongeveer 36 lessen dat zijn 12 weken dus 3 maanden. En de eerste les heb ik al achter de rug.

Na een dikke twijfel (maar het zonnetje scheen zo heerlijk). Trok ik zondag na een maand mijn schoenen aan. Ik liep naar buiten startte mijn Nike Watch en ging aan de slag. Zodra ik mocht gaan dribbelen voelde ik de ontspanning opkomen, jeetje wat had ik dit gemist! Ik miste het hardlopen, ik miste het leegmaken van mijn hoofd en nu deed ik dat weer. Ik liep een klein half uurtje met Renate. Het was een zigzaggend half uurtje want er liepen heel veel mensen en er fietsten ook heel veel mensen, dus het was uitkijken geblazen maar danm wat genoot ik. En toen zat mijn les er al weer op! Het was zo fijn. Renate kletst niet zo heel veel en heeft de juiste muziek. Echt super fijn.

Ik liep niet veel en begon weer overnieuw, maar dat geeft niet. het was gewoon heel fijn. En natuurlijk zullen er slechte runs tussen zitten, maar die heb je altijd. Voorlopig blijf ik even genieten van de runs!

Dam tot Dam Here I Come!!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.