Start to Run #53: And were off

SchoenenIk ben weer op de goede weg! Het duurt nog even voordat ik er helemaal ben maar we komen er!

Afgelopen week heb ik 3x gelopen en het was heerlijk! Ik voelde mij zo vrij! Zondag’s was het prachtig weer, het was wel heel druk (er liepen een hoop goede voornemens) en ik hoorde de stem van Renate zeggen wanneer ik mocht rennen en lopen. Het rondje duurde een half uur en was zo voorbij dat was echt heel jammer, ik wilde zelfs les twee erachter aan doen, maar dat was dan weer niet zo verstandig geweest.

De volgende run was dinsdags, vriendlief was werken en na het eten trok ik mijn running kleren aan en ging ik op pad. Halverwege kwam ik erachter dat ik mijn telefoon was vergeten, wat doe je dan? Ik twijfelde om terug te gaan, maar ja, ik was al halverwege dus besloot ik door te lopen. Ik liep heerlijk! En mijn half uurtje vloog voorbij.

Donderdags besloot ik te lopen, dit ging wat omslachtiger, ik ging een half uurtje eerder naar huis van mijn werk, vervolgens pakte ik mijn kleren en ging ik naar de dierenwinkel om eten te halen voor Lois, daar kletste ik nog wat (natuurlijk weer veelste lang). In snel tempo liep ik naar mijn ouders om vervolgens een kwartiertje te dribbelen. Daar propte ik een hamburger naar binnen (mijn vader maakt echt de lekkerste hamburger). En ging ik naar huis.

Het weekend wilde ik ook gaan lopen, maar door alle drukte ben ik daar niet aan toegekomen.

Ik ben toch trots op mezelf, ik heb het opgepakt en ben er helemaal klaar voor!
Dam tot Dam here I come!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.