Start to Run #54 de tussenstop We Own The Night

Goed we maken een tussenstop. Ik ga niet in een keer door naar de dam tot dam, ik wil graag nog een punt waar ik een wedstrijdje kan rennen en dat moet een leuk wedstrijdje worden.

De meiden van girls love 2 run kondigde het vrijdag op Facebook aan er komt nog een we own The night er schoot gelijk door mijn hoofd daar moet ik heen. Ik stuurde gelijk een berichtje naar mijn loopbuddy terwijl ik op zend drukte had zij mij al getagt op Facebook. Hoe bedoel je telepathie!

2014-01-19 15.09.54

Ik besloot mijn eerste 10 km wedstrijd loop ik daar! Ik loop mijn eerste 10 km wedstrijd bij we own The night! Ik was zo enthousiast dat ik mij gelijk inschreef afgelopen zondag.

En toen kwam het besef shit 10km! Ik ga kei en keihard trainen, ik kan dit en ga dit zeker doen! I Own The Night! Ik heb nog een paar maanden ongeveer 4 (ik tel januari niet meer mee) en ik ga in mei op vakantie (dus ongeveer 3) en dan wil ik al op de 10km zitten. Strakke planning ik weet het, zeker omdat ik nog nooit 10 km heb gelopen ik ben nooit verder gekomen dan 7 km.

Dus iemand tips? Let me know!

XoXo

1 thought on “Start to Run #54 de tussenstop We Own The Night

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.