Start to run #55 Getting very seriously

SchoenenNu ik toch serieus aan het trainen ben is het ook tijd om de aparte kwaaltjes serieus te nemen.


Al jaren heb ik last van mijn heup, tijdens het lopen verdwijnt de pijn, maar na het lopen komt deze toch terug, ik heb best wel lompe voeten en na een aantal keer door de fysio te zijn behandeld is het tijd om verder te kijken.

Ik bedacht mij ineens dat ik naar de podotherapeut kon gaan. De stand van mijn voeten is bekijken en alles, want ja dat kan natuurlijk ook wat zijn. Maar waar moest ik beginnen?

Ik begon bij de ziektezorgverzekering, krijg ik het vergoed of niet? Ja ik moet alleen wel een verwijskaart hebben.

Oke de assistente van de huisarts, helaas kon zij niet zo even een kaartje voor mij uitschrijven (dat wist ik ook wel) maar moest ik echt naar de huisarts, dus daar ging ik vorige week dan met mijn goeie gedrag naar de huisarts.

Nu weet onze huisarts dat we alleen komen als we echt klachten hebben dus hij wist dat dit serieus was en al snel had ik de verwijskaart in mijn handen op naar de podotherapeut.

Ik dacht daar kan ik zo terecht, vergeet het maar, ik kan daar pas 5 februari terecht! Gelukkig zijn het geen extreme klachten en kan het hopelijk snel verholpen worden.

Ondertussen train ik gewoon door. Soms met iets meer moeite, afgelopen maandag ging het echt niet goed, ik had er gewoon moeite mee! Maar we komen er wel, iedere dag een beetje meer!

XoXo

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.