Start to run #56: A good and a bad run

SchoenenJe heb goede runs, je heb hele goede runs en je heb wat mindere runs (in mijn woorden slecht). Ik heb afgelopen week beide gehad.

Soms heb je super goede runs, zo een run had ik afgelopen week, ik was vrij, het zonnetje scheen, ik hoefde geen jack aan, ik voelde mij zo goed en dat liep ik ook. Ik rende met gemak 4 kilometer eruit. het was heerlijk, ook na de run had ik totaal geen problemen met de dag. Ik kon de wereld aan. We deden boodschappen, ging een stukje fietsen, niets was mij teveel, ik had goede energie van de run en voelde mij heerlijk.

Naast zo een goede run heb je natuurlijk ook wel is een slechte run. Ik deed voor het eerst een run till you puke. Ik had het nog nooit meegemaakt.

Ik stond een beetje duizelig op, maar hey dat ging wel over na een heerlijk ontbijtje, vriendlief kookte een eitje en ik at twee boterhammen en een eitje, de duizeligheid zakte weg en ik kon na anderhalf uur er wel tegenaan. Dus hardloopkleren aan en gaan.

Na zo een twee kilometer kwam ik (eindelijk) wat hardloopmaatjes tegen. Een man haalde mij in en zei goedemorgen en daar kwam het ik zei het volgende: goedemorgen Bleeegh, daar ging mijn gekookte ei. Ik kon nog net op tijd mijn horloge op stop zetten (ja timing is everything). Na dit alles dacht ik nah het gaat wel weer en ik rende er nog een kilometertje bij en was ik thuis. Ik had geen energie, maar wel een aparte ervaring rijker.

Ook ik heb niet altijd een goede run (was het maar zo een feest) en ik baalde echt wel na mijn slechte run, maar van de week loop ik weer een super goeie!

Heb jij wel is een slechte run gehad?

XoXo

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.