Start to run #57: de uitslag

20140211-213918.jpg

Vorig week ging ik na de podotherapeut, klaar om mijn voeten te controleren en de pijn in de heup te achterhalen.

Het begon met een gesprek waar ik last van had, daarna moesten mijn schoenen, sokken en spijkerbroek uit, gelukkig had ik dit keer goed gelezen en had ik mijn korte tight aangedaan, en moest ik op een stoel zitten en ging ze naar mijn voeten kijken en friemelen, mijn voeten waren erg stijf, ze ging ze los maken en de spieren recht zitten, nou dat heb ik geweten! Aan alle kanten werd er aan mijn voet getrokken en de spieren werden recht gezet.
Daarna werd er naar mijn heupen gekeken, deze stonden te kort zo een 8mm. Mijn voeten werden in schuim gezet, de maat werd gemeten en ik moest een hoop heen en weer lopen wat blijkt:

Mijn voeten proneren zoveel dat mijn antipronatie schoenen het proneren niet eens aan kunnen.

Ja dat is het. Maar ik proneer ook bij het gewoon lopen. Dus worden de zooltjes gemaakt en een klein hakje voor die 8mm zodat ik weer op gelijke voet staat ;). Ik mag gelukkig wel blijven lopen. Maar mijn Nike Flyknits, tsja die zijn ten strengste verboden tijdens het lopen, waar ik natuurlijk van baal.
Gelukkig mag ik wel gewoon lopen en dat deed ik dus ook.

Afgelopen zondag trok ik mijn hardloopschoenen aan voor een rondje, het waaide behoorlijk, maar het was behoorlijk windy en dat maakte mijn run niet makkelijker, maar ondanks alles voelde ik me super toen mijn rondje klaar was ookal was het een klein rondje het was fijn en daar gaat het toch om!

Hoe gaat het bij jou?

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.