Start to run #58 Stay on Track Linda

20140211-213918.jpgOmdat juni nog heel ver weg lijk merk ik soms dat de focus van het hardlopen weg valt. Dit frustreert mij stiekem best wel want als ik hardloop is het heerlijk. Waarom kan ik niet blijven rennen?

Simpel! Ik vind het luieren op de bank ook wel heel erg lekker! Afgelopen zondag had ik mijzelf echt voorgenomen om te gaan hardlopen. Alleen mijn benen waren zo moe, ik was de vorige avond naar Ellie Goulding geweest en daar was ik eigenlijk nog stiekem een beetje moe van.  Na lang twijfelen besloot ik niet te gaan lopen, maar waarom dan dat schuldgevoel?

Ik heb het idee dat ik een beetje off track aan het raken ben! Dat vind ik best wel lastig te accepteren. Maar vanaf deze week ben ik weer keihard bezig! En heb ik voor mezelf een tussengoal gezet.

Vorig jaar liep ik mijn eerste race op Zandvoort Circuitpark. Wat was dat leuk! Maar ik wil meer ik wil iets bijzonders………..

In mei gaan we naar Dubai en iedere dinsdag is er op het Yasmarina circuit trainen voor wielrenners en hardlopers, vriendlief doet aan wielrennen en ik aan hardlopen, wat een toeval! We hebben ons inmiddels ingeschreven voor de training en ik moet nu keihard aan de slag, want ik wil eigenlijk twee rondjes lopen op het circuit. Het circuit is 5.55 km lang, dus Lin, je moet aan de bak!

Deze week staan er drie trainingen op de planning, daarnaast ga ik trainen met mijn zooltjes, gisteren heb ik deze opgehaald en van de week ga ik er voor het eerst mee trainen. Ben benieuwd of ik verschil merk met lopen!

Ik hou jullie op de hoogte! Hoe gaat het bij jullie met sporten?

Let me know!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.