Start to Run #59 looking for my motivation

20140211-213918.jpgAfgelopen week tikte ik heel blij: ik ga de aankomende week drie keer hardlopen. De werkelijkheid was iets anders.
Ik liep namelijk helemaal niet. Ik had totaal geen motivatie om hard te lopen. Ik had het koud en ik was moe. Dit is geen excuus. Het viel vriendlief zelfs op te vallen en die kwam met een oplossing.

Vriendlief las in een plaatselijke krant over een cursus hardlopen voor beginners. Ik moet even de goede richting op geduwd worden! Pas op de plaats maken en opnieuw beginnen.

Hoe ga ik dit aanpakken?
Vandaag ga ik naar Run2Day en Runner’s World om te kijken wat het beste bij mij past. Ik weet dat Start to Run van de Atletiek Unie is en bestaat uit een cursus van zes weken bij de atletiekbaan op een dik kwartier fietsen bij mij vandaan (een half uur op mijn tempo). Maar Run 2 Day heeft iRun en dit is korter met de trein en daarna maar vijf minuten lopen.

Ik moet op zoek naar mijn motivatie en hoop deze op deze manier te vinden. Ik denk dat als ik het eerste stapje weer zet, ik zelf verder naar de 10 km kan!

Wordt vervolgd!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.