Start to Run #60: Hit the track

SchoenenYes, we zijn terug, afgelopen zondag trok ik na een lange tijd weer eens mijn hardloopschoenen aan and it feels great.

Zondagochtend, het zonnetje komt door de ramen door het was half negen. Ik keek op mijn wekker en draaide mij weer om. Niet lang daarna (kwart voor elf) zei vriendlief: Lin, als je zo wilt lopen moet je er nu echt uit. Oke, even wakker worden, mijn hardloopkleren aan en mijn ontbijtshake maken, daarnaast maakte ik gelijk een shake met eiwitten voor na de training. Ik deed mijn iPod in en zette Renate op.

Ik dacht dat het niet zo koud zou zijn dus had ik een t-shirt. Onderweg zag ik allemaal mensen met jacks aan, had ik me te koud gekleed, ik had het ook wat koud, maar dat was het begin. Ik begon met lopen (en ging veelste snel van start) en al snel had ik het erg warm. Ik was blij dat ik een shirt aan had en geen jack eroverheen. Ik liep maar 3km tijdens een, maar na twee weken waren het de drie heerlijkste kilometers ever!

Gisteren heb ik voor het eerst getraind met de loopgroep. Hoe dat was? Dat vertel ik volgende week!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.