Start to Run

Schoenen

Na mijn avontuur bij de Loopgroep Houten had ik de spirit te pakken, helaas bracht afgelopen week een lastige week wat betreft lopen. De vrije tijd die ik had probeerde ik dan ook zo veel mogelijk te besteden aan hardlopen of aan vriendlief.

Maandag ging vriendlief naar de Bootcamp en ik dacht bij mijzelf laat ik een rondje gaan hardlopen, de les van afgelopen zondag ging niet zo goed, dus ik kleedde mij om en ging op weg naar een heerlijk rondje hardlopen. Ik liep super lekker en toen Renate klaar was was ik nog niet thuis dus liep ik lekker uit. Ik liep uit richting mijn huis toen ik de Bootcamp groep tegen kwam. Linda, doe je mee? Ach waarom niet, ik moest nog shirts van de groep passen en ik had toch niets te doen, dus ach, waarom niet! Dus veranderen mijn hardlooptraining in een bootcamptraining, nou ja bootcamp….Ik deed mijn best, maar een run en alle trainingen was het niet echt een bootcamp zoals ik normaal deed.

De rest van de week nam ik mij voor om te trainen, maar het ging niet en toen ik donderdag mijn echt had voorgenomen om te rennen toen….toen had ik geen zin meer.

Zondags stond er eigenlijk een lange duurloop in de planning, maar die ging door omstandigheden niet door.

Gisteren ben ik weer bij de hardlooptraining geweest! En het aas leuk, maar daar volgende week meer over.

Hoe gaat het bij jullie?

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.