Start to Run: De VijfWal!

 photo Pictures3_zpsjolffh1w.jpg
Na de rare maar toffe week van afgelopen week was het ook wel eens tijd voor een normale week.

Maandag begon ik met een NTC via de app. Ik deed de Dafne Schippers workout, dit keer op mijn eigen tempo. Na 12 minuten was klaar met de workout en was het tijd om naar bed te gaan.

Dinsdag besloot ik iets te gaan doen, na een inspirerent gesprek met Zelia vorige week was het tijd om orde op zaken te stellen, het klinkt nu allemaal wat omslachtig maar het wordt binnenkort allemaal duidelijker. Terijl ik bezig was met mijn PvA appte mijn zus of we zaterdag op een rustig tempo de vijfwal gingen lopen! Dit appje kwam precies op tijd! Ja dat gaan we doen.

Zaterdag stonden we rond 11 uur bij de vijfwal, ik dacht dat we gewoon een rondje gingen rennen, maar nee! we gingen alle oefeningen doen. Dus rennend, squatten, knieheffen, over touwen klimmen. Oh My mensen, ik heb dus totaal geen buikspieren, kan mijzelf niet optrekken en laten we over de rest maar zwijgen. Maar het was wel leuk! De vijfwal is rond de 5 km dus nadat we alle oefeningen hadden gedaan zijn we weer huiswaarts gegaan.

De vijfwal is echt een super leuk rondje in Houten waar je oefeningen kan doen! Mocht je hem een keertje willen lopen geef dan een gil! Ik vind het gezellig om met je mee te lopen!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.