Start to Run: I love Summer Runs

20140401-224803.jpg

Wat is het stralend weer het rennen gaat mij dan ook een stuk beter af!

Na mijn pijnlijke run van vorige week dinsdag, had ik niet meer gerend, maar zaterdag was het heerlijk weer en mijn benen begonnen al te kriebelen en zondag….zondag kon ik het echt niet meer wachten.

Zondag na het ontbijt en na de formule 1 trok ik mijn schoenen aan en ging ik naar buiten.

Ik liep een klein rondje maar halverwege moest ik naar het toilet, ik moest ik van mijn route afwijken maar mijn schoonouders wonen bijna langs de route, dus rende ik daar heen. Snel naar het toilet even bedanken en weer gaan.

Ik moest nog een kwart van mijn route en ik had eigenlijk geen zin meer, ik liep de bekende Vijfwal op en begon heel hard te lachen, het was warm maar ik voelde mij fantastisch! Het was prachtig weer en mijn run ging goed en alles ging perfect! Ik kreeg het ultieme zomergevoel en voelde mij helemaal blij :).

Heb jij wel eens een ultieme blije run gehad? Let me know!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.