The road to 1/2 marathon

 photo 11391185_734442803334025_8943810425711346544_n_zpsoku3mell.jpg

Vorige week kon ik het niet meer uit stellen en deed ik het gewoon.

In oktober riep ik het al op mijn blog, ik ga de halve marathon lopen, maar tot nu toe had ik mij niet ingeschreven. Er was iets wat mij tegen hield.
Als ik aan de marathon dacht kreeg ik een kriebel in mijn buik, nu al? Het is pas maart.
Vorige week maandag dacht ik het kan niet meer! Ik moet er nu wat aan doen.

Ik ging online naar de marathon van Amsterdam en zocht de halve marathon op, mijn muis ging naar het knopje inschrijven en ik deed het niet. Eerst ging ik lunchen.

Na de lunch deed ik de routine opnieuw naar de site van de marathon van Amsterdam zocht de halve marathon op en ging weer met de muis naar het knopje inschrijven, voor ik het wist had ik al mijn gegevens ingevuld en drukte ik op send. I did it ik had mij ingeschreven!

Na de inschrijving komt het bevestigingsmailtje en toen kwam het besef pas binnen. Oh nee ik heb het gedaan ik heb mij ingeschreven op de halve marathon.

Ik heb gelukkig nog een flink aantal maanden om te trainen over een maandje (min 1 dag) is de Rotterdam Marathon daar loop ik de 10 km, tot april focus ik mij daar op, ik hoef geen PR te gaan lopen, ik wil lekker lopen, geen pijn voelen gewoon relaxt.

In de loop van de komende weken wil ik een schema maken. Ik gebruik een gedeelte uit het boek van Annemerel (LiveLoveRun) en een gedeelte uit het schema van een loopmaatje van mij. Ik wil half april beginnen. Dan heb ik 6 maanden, dat moet toch goed gaan? Nu ik zo de planning op schrijf denk ik steeds, ow als dat maar goed gaat en word ik best wel zenuwachtig.

Heb jij wel eens een halve of hele marathon gelopen? Hoe hebben jullie dat gedaan? Hoe lang heb je getraind? En alle tips zijn welkom!!!

XoXo

2 thoughts on “The road to 1/2 marathon

  1. Nina

    Super tof dat je je hebt ingeschreven voor je 1e halve marathon. Heel veel plezier en genieten met je road to 21k, you can do it!!

    Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.