What’s on my face – To the Office

2014-03-24 22.41.39Als ik naar mijn werk ga zorg ik altijd voor een neutrale look, omdat ik zo lang mogelijk in mijn bed wil blijven liggen heb ik een hele simpele look, vandaag laat ik zien wat voor producten ik gebruik.

Ik begin met Vitamin C Daily Moisturiser met SPF 30, deze is van The Body Shop, ik gebruik deze al een aantal jaar, soms ga ik even over op een andere gezichtscreme maar ik ga altijd terug naar deze dagcreme.

Daarna een dun laagje Catrice BB Allround Foundation in de kleur 020 met SPF 30, deze zorgt dat mijn gezicht wat minder rood wordt. Mijn huid heeft een extra laagje nodig om egaal te zien.

Als ik heel erg last heb van rode vlekken dan is mijn laagje Foundation niet genoeg, dan pak ik mijn Maybelline Fit Me Concleaner in de kleur 15. Ik stip de vlekjes aan en vervolgens dep ik dat met mijn vingers uit. Dit hoeft niet iedere dag maar soms heb je net een beetje extra nodig.

Ik poeder het geheel af me NYC Smooth Skin Pressed Face Powder in de kleur 702A Naturally beige. Een fijne poeder, hij zorgt dat ik niet glim en als ik glim zorgt deze poeder ervoor dat ik weer mat wordt.

Mijn favoriete blus is NARS Orgasm. Deze rosegold blush is echt geweldig en geven mijn wangetjes een mooie zachte glanzende gloed. Helaas zit er op dit moment een flinke pan in. Waarom is NARS niet in Nederland verkrijgbaar? 🙁

Mijn mascara gebruik ik op dit moment L’oreal Volume Million lashes, in de kleur bruin, ik heb de bruine kleur per ongeluk gekocht, maar ik ben er wel blij mee, het maakt mijn ogen wat minder hard. Daarnaast vind ik de L’oreal Volume Million lashes een ontzettend fijne mascara, I love it!

Als laatste smeer ik mijn lippen in met een lippenbalsem. Op dit moment gebruik ik de blauwe Babylips van Maybelline. Deze is super fijn, verzorgd mijn lippen en laat een mooi glansje over mijn lippen.

Vervolgens ren ik de deur uit na mijn werk. Lekker snel en toch netjes.

Wat is jouw snelle look?
Let me know!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.